Healing

 

Reconnective healing

 

Reconnective healing brengt hoge energie, licht en informatie. De nieuwe frequenties brengen het lichaam opnieuw in evenwicht waardoor het leven ingrijpend veranderd.

Reconnective Healing overstijgt hierdoor elke andere vorm van genezing. Het is geen techniek, maar stimuleert het zelfgenezend vermogen. Het is ontdekt door dr. Eric Pearl. Wetenschappelijke studies bevestigen de effectiviteit van deze vorm van healing op lichaam, geest en ziel.

 

 

Als je geluk hebt, zal jouw genezing komen in de vorm, waar je op had gehoopt. Als je echt geluk hebt, zal genezing in een vorm komen, waarvan je niet had kunnen dromen- een vorm, die het Universum voor jou in het bijzonder heeft bedoeld” – dr. Eric Pearl

   

 Via dr. Eric Pearl zijn de frequenties van de Reconnection op aarde geïntroduceerd. Op een dag kreeg hij een Persoonlijke  Reconnection. Hij was al 12 jaar een succesvolle chiropractor, maar na zijn Reconnection namen een aantal van zijn patiënten vreemde verschijnselen waar tijdens zijn behandeling. Ook vertelden zij over wonderbaarlijke genezingen van aandoeningen van verschillende aard.

Vanaf die tijd heeft het werk van Eric Pearl een enorme belangstelling gewekt onder wetenschappers en artsen over de hel wereld. Hij verscheen in talrijke tv en radio programma’s en zijn werk werd gepubliceerd in 6 boeken, inclusief zijn eigen bestseller: The Reconnection: Heal Others, Heal Yourself.

Sindsdien reist en onderwijst hij over de hele wereld. Hij activeert bij mensen hun natuurlijke gave om te helen en leidt duizenden praktitioners op die zelf deze helende frequenties succesvol zijn gaan toepassen.

Tijdens het lezen van het boek van Eric Pearl  ervaarde ik direct de verbinding met deze frequenties. Om dit nog sterker te activeren heb ik de opleiding tot praktitioner bij dr. Eric Pearl gevolgd. Het is een bijzondere ervaring om met deze frequenties te mogen werken.

 

Eric Pearl en iedereen verbonden met dit werk, kunnen geen garanties geven of beloftes doen. Ook worden geen diagnoses gesteld en er worden geen specifieke problemen als zodanig behandeld. Je bent en blijft zelf verantwoordelijk voor de zorg en voortzetting van jouw medische behandeling.

 

 

 

Disclaimer

Ik ben geen arts of medicus en ben op geen enkele manier medisch of geneeskundig onderlegd. Ik aanvaard hieromtrent dan ook geen enkele aansprakelijkheid. Reconnective Healing of Reconnection behandelaars nemen nooit de plaats in van bijvoorbeeld artsen, fysiotherapeuten, etc. en is ook geen vervanging voor de reguliere gezondheidszorg. De methode is wel een uitstekende aanvulling op reguliere medische behandelingen. Reconnective Healing is zeer effectief en zorgt voor extra verlichting en ontspanning zodat healing kan plaatsvinden.